Antonsvej | 14 funkisboliger i Astrid Lindgrenkvarteret i Silkeborg
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Antonsvej - Astrid Lindgrenkvarteret

Fritliggende enfamiliehuse med udhus og carport

Tankerne bag projektet på Antonsvej

I den nordlige del af Silkeborg indrammer Astrid Lindgrens Vej det nye eventyrkvarter og forbinder kvarteret med det velkendte balleområde. Drejer man ind på forfattervejen fra Øster Bordingvej passerer man først Emils Vej og dernæst Idas Vej. På vejene, der deler navne med Katholdts to yngste beboere, har Levehuse opført i alt 32 boliger. Et stenkast længere nede ad vejen, på Antonsvej, skal vi i gang med 14 fritliggende boliger.

Husmodeller

Boligerne er designet og placeret optimalt ifht. den grund de er beliggende på og der er taget højde for sol, uderum og bebyggelseslinjer. Serien hedder Funkis Leva og indeholder 3 husmodeller: Funkis Alma, Funkis Line og Funkis Alfred. Husmodellerne henter inspiration fra vores velkendte gårdhavehus og funkishus.

Funkis Leva

Funkis Leva er fællesbetegnelsen for de funkishuse, som vi har tilpasset særligt til denne del af Lindgrenkvarteret. De 3 husmodeller er ligesom vejnavnene opkaldt efter Katholdtfamilen og nøgleordene er frihed, fritid og lækker arkitektur.

Fra gårdhavehuset har vi medtaget loftshøjden på 260 cm, som er en specialhøjde i forhold til de 240 cm, der er standard i Levehuse. Den ekstra loftshøjde muliggør også ekstra vindueshøjde i boligens centrale rum, hvilket skaber et større lysindfald i alrum og stue. Grundet bebyggelseslinjerne på udstykningen, er de traditionelle gårdhavehuse ikke optimale at placere på Antonsvej. Derfor har vi på planløsningerne vist, hvordan man nemt selv kan skabe afskærmede, hyggelige uderum.

Projektet på Antonsvej er et klassisk Levehuse projekt i den forstand, at I får grund, bolig, carport og redskabsrum i én samlet pakke. I kan selv vælge inventar og er medbestemmende på planløsningen. I brochuren har vi vist planløsninger på 130, 140 og 150 m2. Hvis I har behov for flere boligkvadratmeter er det muligt at bygge op til 160 m2.

Se brochure

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book din fremvisning direkte hos Pernille på 70 87 62 88 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 70 87 62 88
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk