Valdemars Have | Voel| Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Valdemars Have - Voel

Dobbelthuse eller fritliggende inkl. udhus og carport

Stisystem

Det lokale stisystem ’Følstien’ løber nord og vest for Valdemars Have. Stisystemet har forbindelse til Voel Børnegård, Voel Skole samt fritids- og idrætsaktiviteter. Fra de forskellige delområder i Valdemars Have etableres der nye stier, der forbindes til ’Følstien’.  

 

Foreningsliv

Voel er kendt for sit veletablerede foreningsliv, der har opfostret mange dygtige sportsfolk gennem tiden, og endnu et sportsprojekt er på tegnebrættet: Voel Multihus. Med Voel Multihus vil man videreudvikle det gode fællesskab og skabe rum, hvor unge og gamle kan mødes om forskellige idræts- og kulturaktiviteter.

 

Kollektiv trafik

På landkortet placerer Valdemars Have sig tæt på Silkeborg og Århus med ca. 6 km til den nærmeste motorvejstilkørsel. Der er kun 15 km til Silkeborg centrum mens Århus midtby kan nås på 30 min. Ideelt for de familier, der arbejder i byen, men gerne vil bo tæt på marker og natur.

Byen betjenes af regionalbusruterne 112 og 223, der kører fra Silkeborg over Voel til henholdsvis Århus og Randers.

 

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk