Salvievej | Tæt på natur & by på Salvievej | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Gårdhavehus – Salvievej

Et-plan med udhus og carport

KVALITET, FUNKTIONALITET OG

– ro i en travl hverdag

De eksklusive gårdhavehuse på Salvievej er udført i det der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar, geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret asymmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er udført uden pynt, gesimser eller lignende.

Gårdhavehusene er opført tæt på naturen, hvor man har et stort rekreativt område som grænser op til området. Her er der plads til fællesskabet, hvor man kan nyde naturen og den tætte forbindelse til byen. Funkishuse er netop ofte kendetegnet ved at have en velfungerende overgang mellem ude og inde. Det ses også i husene i form af både gode sydvendte stuer eller alrum, store vinduespartier der åbner sig med adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til den overskuelige og hyggelige gårdhave, hvor man kan nyde fællesskabet eller privatlivet.

Indretningen er enkel og ren hvor vi har en stor stue, køkken/alrum, en soveværelsesafdeling med eget
badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle gårdhavehusene har desuden en carport der er integreret med gårdhavemuren, derudover et red- skabsrum og et cykelskur.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Salvievej. Boligerne er opført i
traditionelle gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Facaden er muret op i en blødstrøgen sten, med en grå nuance i en struktur og et farvespil der kommer til at stå godt til de sorte træ/alu. vinduer og døre.

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk