Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishus - Safranvej

Funkishus med carport og udhus - Eriksborg-parken

15 FUNKISHUSE I ERIKSBORG-PARKEN

De eksklusive huse på Safranvej er udført i det, der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene her har fået nogle friske detaljer, der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk.

Plads til fællesskab

Husene er opført tæt på naturen og med plads til fællesskabet. Funkishuse er kendetegnet ved at have en velfungerende overgang mellem ude og inde i form af både gode rummelige stuer eller køkken/alrum med store vinduespartier, der åbner sig med adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til udearealerne, hvor man kan nyde fællesskabet eller privatlivet.

Indretningen er enkel med en kombineret eller delvist adskilt stue, køkken/alrum, mulighed for soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle husene har desuden en carport, der kan integreres med en gårdhavemur. Derudover er der et mindre redskabsrum.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Safranvej. Boligerne opføres i traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen sten, i en gul-brun nuance med et tonet felt. Denne kombination står godt til de sorte træ/alu.-vinduer og døre og den sorte træbeklædning.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book din fremvisning direkte hos Pernille på 70 87 62 88 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 70 87 62 88
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk